Meedenken over de nieuwe ontwikkeling van de Vijf Schelpen in Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente HW

Het afgelopen jaar maakte gemeente Hoeksche Waard, in samenwerking met het Stedenbouwkundig bureau ECHO urban design en andere partners een eerste ruimtelijke verkenning naar de ontwikkeling van de Vijf Schelpen in Mijnsheerenland.

Zoals omschreven in het eerder opgestelde ruimtelijk kader, zal deze plek getransformeerd worden naar woningbouw, inclusief een plek voor de zorgsector.We zijn tijdens de eerste avond benieuwd naar wat de bewoners van Mijnsheerenland vinden van deze plek.

Wij willen, samen met u, in 3 bewonersavonden nadenken over de invulling van het plangebied buiten de vastgestelde kaders. We zijn benieuwd naar uw huidige ervaring en uw wensen. Wat is voor u belangrijk als u een ontwerp zou kunnen maken voor de buitenruime?

Bent u erbij?

U bent van harte welkom op woensdag 10 mei in het Dorpshart aan het Van der Straatenplein 2. De inloop is vanaf 19.00 uur, we starten om 19.30 uur met een inleidende presentatie, waarin wij ons voorstellen aan u. Daarna bieden we ruimte om in kleinere groepjes met elkaar in gesprek te gaan. Rond 20.45 uur ronden we met elkaar af, waarna de avond rond 21.00 uur ten einde zal lopen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren