Wereldwinkel Oud-Beijerland doneert € 7.000, aan House4SriLanka

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

 De Wereldwinkel Oud-Beijerland is op 1 april 2023 gestopt met zijn activiteiten. Ze konden de winkel bezetting niet meer ingevuld krijgen. De nog aanwezige gelden geven ze aan meerdere goede doelen. Stichting House4SriLAnka is daar één van en krijgt een donatie van € 7.000,- voor het bouwen van een goed maar sober huis voor een arme familie in Sri Lanka.

House4SriLanka heeft sinds de oprichting in 2019 al 35 huizen kunnen bouwen. De families waar voor gebouwd wordt leven in krotten meestal zonder water en elektriciteit en moeten rondkomen van € 2,50 per dag. Daarom zullen zij ook nooit een fatsoenlijk dak boven hun hoofd kunnen krijgen en doet House4SriLanka dat. Voor meer informatie en hoe een donatie gedaan kan worden, kijk op de website www.stichting house4srilanka.nl

House4SriLanka is zeer dankbaar voor deze donatie en gaat er voor zorgen dat er een prachtig huis voor gebouwd wordt in Sri Lanka.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren