Informatieavond nieuwbouwproject Twelve aan de Langeweg in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Op donderdag 25 mei is tussen 19.00 en 20.30 uur in het gemeentehuis in Oud- Beijerland een informatieavond over het woningbouwproject Twelve aan de Langeweg 12 in Oud-Beijerland. Nieuw & Berg haven VOF organiseert in samenwerking met gemeente Hoeksche Waard de informatieavond. U bent dan welkom om de beelden van het woningbouwproject te bekijken, informatie over het plan te ontvangen en om eventuele vragen te stellen.

Woningbouwproject Twelve

Nieuw & Berg haven VOF wil aan de Langeweg 12 het woningbouwproject Twelve ontwikkelen, bestaande uit 64 appartementen. Het project bestaat uit een gevarieerd woonprogramma; 30% in het betaalbare segment, 50% in het midden segment en 20% in het dure segment.

Aanmelden informatiebijeenkomst

Tussen 19.00 en 20.30 uur kunt u vrij binnenlopen in het gemeentehuis van Oud- Beijerland aan de W. van Vlietstraat 6. We verzoeken u om u voor woensdag 24 mei aan te melden via de website www.twelveoudbeijerland.nl. Zo houden we zicht op hoeveel mensen wij kunnen verwachten.

Meer informatie

Heeft u vragen over de informatiebijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren