Buiten optreden of toch maar niet?

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Paula kreeg na afloop bloemen aangeboden door gastdirigenten Rik en Bastiaan - Foto: Joop Kortekaas

Het Shantykoor de Hoeksche Waard onder leiding van Paula van Wanrooy voelt zich enorm thuis bij zorgcentrum Alerimus de Buitensluis in Numansdorp. Op woensdagavond 10 mei jongstleden was het koor van de partij om bewoners, personeel en overige geïnteresseerden te vermaken. Er werd opgetreden in het kader van de Numansdorpse Avondvierdaagse.

In het verleden werden er door het Shantykoor De Hoeksche Waard ook regelmatig optredens verzorgd in De Buitensluis. De hoop was om deze keer weer eens buiten te kunnen optreden maar het weerbericht gaf aan 60% kans op neerslag. Dus dan geen risico genomen en de voorstelling gewoon maar binnen gedaan. En dat lukte zoals men gewend is van het Shantykoor ook deze keer weer prima.

 

Over de belangstelling mochten we niet klagen. Paula kreeg na afloop bloemen aangeboden door gastdirigenten Rik en Bastiaan. Ze werden beloond met een spontane pakkerd van haar. Blije mensen in Numansdorp. We komen graag terug.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren