Geslaagd optreden Shantykoor De Hoeksche Waard in Nieuw-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: Joop Kortekaas

Het Shantykoor De Hoeksche Waard onder leiding van maestro Paula van Wanrooy komt niet wekelijks naar Nieuw-Beijerland maar eind vorig jaar waren we ook al van de partij. Op uitnodiging van Dorpsvereniging Filopopers gaven wij op 30 november 2022 acte de préséance en dat beviel beide partijen prima. De prachtige zaal van het complex De Swaensvoet viel goed in de smaak bij Paula, koor en orkest. Erg fijn dus dat we weer op dit ‘vertrouwde’ adres mochten komen optreden. Zaterdagavond 13 mei jongstleden was het weer zover.

De wisselwerking met Muziekvereniging De Volharding onder leiding van dirigent Henk de Vos liep perfect. Wij genoten van hun muziek en zij ook van die van ons. Bij de twee laatste nummers van Volharding, een medley van Tom Jones nummers en een medley van Queen nummers, zongen de koorleden van het Shantykoor De Hoeksche Waard, spontaan alles mee. Men kan terugkijken op een heel geslaagd concert.

Tot de volgende keer Nieuw-Beijerland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren