’s-Gravendeel Zingt op zondag 4 juni

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

’s-Gravendeel – Zondagavond 4 juni a.s. wordt alweer voor de 6e keer ’s-Gravendeel Zingt gehouden; de lokale variant op het tv- en radioprogramma Nederland Zingt.

Dit is een initiatief vanuit plaatselijke kerken, waarvoor iedereen wordt uitgenodigd. Er worden liederen gezongen uit verschillende zangbundels, die in de breedte van de kerken bekend zijn, met als doel God te verheerlijken en tegelijk de onderlinge band als christenen uit hetzelfde dorp/regio te versterken.

 

Zondag 4 juni a.s. is de Chr. Geref. Ichthuskerk de gastkerk, Zuid-Voorstraat 26 (“Kreekkant”) te ’s-Gravendeel. Tijdens deze avond staan de liederen, gebeden en teksten in het teken van het thema Laat ons samen één zijn”. Naast zang is er muzikale begeleiding van piano, orgel, harp, gitaar en cajon.

De aanvang is 19:30 uur en het duurt tot ongeveer 20:30 uur. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting en koffiedrinken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren