Shantykoor de Hoeksche Waard gaf Roparunners het laatste zetje in Oud-Beijerland op weg naar de Coolsingel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Shantykoor De Hoeksche Waard

Op 2de Pinksterdag – maandag 29 mei – kwam de Roparun-karavaan, op weg naar de finish op de Coolsingel in Rotterdam, ook door Oud-Beijerland. Op de hoek bij het Oude Raadhuis gaf ook deze keer het Shantykoor De Hoeksche Waard weer muzikaal acte de préséance. Lopers, volgers, begeleiders en het in groten getale opgekomen publiek konden genieten van de gezellige muziek van het alom bekende shantykoor.

De muzikale leiding was deze keer in handen van niemand minder dan Anny van Wanrooy. Jawel, de blonde zus van vaste dirigente Paula van Wanrooy. Er werd meegezongen, meegeklapt en meegedeind. Het was afgelopen maandag trouwens alweer de derde keer in vier dagen tijd dat de mannen onder leiding van blonde Anny op stap waren. Afgelopen vrijdag in Oud-Beijerland, zaterdag even over de grens in Heenvliet en dus 2de Pinksterdag weer in Oud-Beijerland. Het zal er wel mee te maken hebben dat de voorzitter van Shantykoor De Hoeksche Waard in Oud-Beijerland woont. Een beetje ons kent ons! Anny werd luid toegezongen door het koor vanwege haar professionele invalbeurten voor zusje Paula.    


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren