Geslaagde optredens Shanykoor de Hoeksche Waard in verzorging en verpleeghuizen Sonneburgh in Rotterdam

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: PR SKHW

De Sonneburgh-zorginstelingen en het ShantykoorDe Hoeksche Waard hebben wel iets met elkaar…. dat bleek maar eens te meer afgelopen vrijdag in de zorglocatie aan de Groene Kruisweg in Rotterdam en de dag daarna – zaterdag 10 juni – in de zorglocatie aan de Ravenswaard in Rotterdam.

Het was erg warm beide dagen en dus nogal inspannend, maar voor de mensen in de bomvolle zaal gelukkig toch ook wel heel ontspannend. Het is bekend ….. zingen maakt blij en dat was goed te merken aan het spontane meedoen van het publiek.

Er werd ondanks de hitte zelfs gedanst. Men genoot van de gezellige nummers van het Shantykoor De Hoeksche Waard onder leiding van Paula van Wanrooy. Veel bekende nummers uit het uitgebreide repertoire passeerden de revue en dat werd erg gewaardeerd. De koorleden, musici en dirigente Paula van Wanrooy kwamen tussen de optredens door niets te kort. Bitterballen, koffie, thee en frisdranken…. het kon niet op. De Sonneburgh-instellingen en het Shantykoor De Hoeksche Waard hadden ook deze keer weer een duidelijke klik.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren