Golfclub Cromstrijen speelt € 5.000 bij elkaar voor Hospice Hoeksche Waard.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto GC Cromstrijen

Ieder jaar organiseert het bestuur van Golfclub Cromstrijen voor al haar leden – van de vereniging en van de Golfschool – een wedstrijd op de 18-holesbaan ten bate van een goed doel. Op zaterdag 10 juni jl. vond deze gezellige wedstrijd plaats en dit keer werd gespeeld voor het Hospice Hoeksche Waard.

De deelnemers werden bij binnenkomst getrakteerd op een kop koffie met cake en na afloop van de wedstrijd was er een walking dinner. Tijdens de wedstrijd was er voor iedereen een drankje in de gezellige baanbar en waren er vers klaargemaakte snacks bij de Foodtruck van De Heeren van Beijerland.

Het inschrijfgeld bedroeg € 25 en dit bedrag kwam volledig ten goede aan het Hospice. De horeca van Golfclub Cromstrijen – Restaurant Hole19 – deed ook een duit in het zakje en De Heeren van Beijerland doneerden eveneens een prachtig bedrag.Met nog een aantal spontane donaties op het terras erbij kon er uiteindelijk € 5.000 op de cheque worden geschreven.

Hospice Hoeksche Waard is onlangs uitgebreid van 4 naar 9 kamers. De inrichting binnen is inmiddels afgerond, maar de tuin – nu slechts een grasveld – moet nog ingericht worden, zodat de gasten van het Hospice kunnen genieten van het buiten zijn.

Het Hospice bedankt iedereen die deze dag tot een succes heeft gemaakt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren