Succesvolle jubileumfietstocht Tweewielercentrum ‘s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Tussenstop jubileumfietstocht

Prachtig weer, 150 enthousiaste fietsers én een geweldige route door de Hoeksche Waard: dit waren de ingrediënten voor de succesvolle jubileumfietstocht van afgelopen zaterdag 10 juni. De fietstocht werd, geheel belangeloos en gratis, georganiseerd door Tweewielercentrum ‘s-Gravendeel ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van de fietsenwinkel.  

Een trotse, jubilerende eigenaar Hans de Lijster blikt terug: “Geweldig om te merken dat zoveel mensen plezier aan fietsen beleven.” De 150 beschikbare deelnemersplekken waren binnen korte tijd gevuld door jong en oud en door zowel recreatieve als sportieve fietsers. Je merkte dat iedereen het leuk vond dat er iets werd georganiseerd waar je individueel of met je eigen groepje aan kunt deelnemen. Iedereen legde de fietstocht in zijn/haar eigen tempo af. “Mensen zo zien genieten van fietsen, dat is waar ik het voor doe”, aldus Hans. 

De jubileumfietstocht werd mede mogelijk gemaakt door collega-ondernemers Bloembinderij Lisette, Jumbo van der Hoek en de Hoeksche Tuk Tuk. Een gemêleerd publiek stapte op de fiets en legde de 42 kilometerslange route door zeven dorpen in de Hoeksche Waard af. Ze genoten van de zon en het enigszins verkoelende windje. Na afloop waren de reacties van de 150 deelnemers unaniem: Dit was maximaal genieten én voor herhaling vatbaar. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren