Zomer Actie t/m 30 juni bij Airco Outletshop

2 Min Read
Het nieuwe bedrijfspand van Airco Outlet Shop in Heinenoord

De afgelopen dagen hebben diverse nieuwssites artikelen gepubliceerd over airco’s. Ad.nl wist te melden dat een airco duizenden euro’s op uw energierekening kan besparen (wat met de huidige gasprijzen nog steeds goed mogelijk is). Andere nieuwssites wisten vooral te melden dat er door het warme weer alweer lange levertijden zijn voor het plaatsen van uw airco, vanwege de hoge vraag voor zowel het energiezuinig koelen en verwarmen van uw woning.

Bij Airco Outletshop is het echter nog mogelijk om (nu nog) in Juli al uw airco geïnstalleerd te krijgen, aan het begin van een wederom verwachtte (en nu al) warme zomer.

Airco Outletshop is een BRL100 gecertificeerd bedrijf en heeft 8 vakspecialisten met F-gassen certificeringen die uw installatie kundig en naar volle tevredenheid uitvoeren. U vindt de goede recensies dan ook terug op het bedrijfsprofiel in Google evenals op www.airco-outletshop.nl. Airco Outletshop is gevestigd in Heinenoord, naast de grote Rabobank en heeft een showroom waar u alle modellen van Daikin en Mitsubishi Heavy kunt bekijken en ervaren. Let wel op, u dient hier voor een afspraak te maken (gezien de drukte en de tijd die wordt geboden om alles te demonstreren en adviseren).

Boven op dit alles heeft Airco Outletshop een Zomer Actie gelanceerd die geldig is t/m 30 Juni. Wacht niet langer en pak één van onze zomerdeals! Er zijn nog voldoende beschikbare momenten om hiervoor bij u langs te komen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

U kunt Airco Outletshop op de volgende manier bereiken:

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren