Felicitaties voor diamanten echtpaar Van Willegen-van Vliet uit Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Elizabeth Heijblom

Zondag 11 juni waren meneer J. van Willegen (86) en mevrouw C. Van Willegen-van Vliet (80) uit Oud-Beijerland 60 jaar getrouwd. Wethouder Paul Boogaard feliciteerde ze vanmiddag namens het gemeentebestuur met hun diamanten huwelijk. Voor deze speciale gelegenheid nam hij een mooi boeket bloemen mee.

Jaap en Corrie ontmoetten elkaar voor het eerst in Groningen, tijdens een excursie naar de Nové fabriek geregeld door haar vader. Corrie werkte op kantoor bij haar vader die een zaak had in bouwmaterialen en Jaap werkte als timmerman bij de firma Hogenboom in Spijkenisse. Ze spraken elkaar al vaker telefonisch als Jaap bestellingen deed.

Jaap is in Oud-Beijerland geboren en woonde daar tot zijn trouwen. Corrie is in Nieuwe-Tonge geboren, maar verhuisde met haar familie na de Watersnoodramp naar Oostvoorne. Het stel trouwde in Spijkenisse, waar ze 7 jaar woonden en waar ook hun 2 zoons werden geboren. In 1970 verhuisden zij naar Oud-Beijerland, waar ze nog steeds met veel plezier wonen.

Jaap heeft veel geknutseld, gebouwd en verbouwd aan het huis en werkte als uitvoerder veel bij Shell Pernis en Moerdijk. Corrie zorgde voor de jongens, ging met hen naar sportclubs en speelde badminton vanaf de oprichting van badmintonvereniging Poona Oud-Beijerland tot haar 70e. Zij begeleidde daar ook de jeugd en Jaap was voorzitter en zorgde voor het materiaal.

Nadat Jaap op 57-jarige leeftijd met de VUT ging werd het stel lid van caravanclub de SKC. Jaap werd coördinator en Corrie speelde graag als gastvrouw op de achtergrond een rol. Zo reisden ze samen veel landen in Europa af, maar ook genoten zij van rondreizen naar Indonesië, Marokko en de Emiraten.

Na 61 jaar kamperen is het nu tijd om te genieten van hun tuin, lezen, puzzelen en spelletjes spelen. Zondag 11 juni hebben Jaap en Corrie een fijne dag gehad samen met hun kinderen en 4 kleinkinderen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren