Shantykoor de Hoeksche Waard laat Brabant uit zijn dak gaan!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: Joop Kortekaas

Het Shantykoor De Hoeksche Waard is graag gezien. Niet alleen in de eigen Hoeksche Waard maar ook in de regio. Dat was de leiding van Woonzorgcentrum Johannes Zwijsen in Tilburg zeker niet ontgaan. Er werd verteld dat ‘men’ het koor enige tijd geleden had zien optreden in Zoutelande. En het koor onder leiding van dirigente/accordeoniste Paula van Wanrooy kreeg derhalve een verzoek om naar Tilburg te komen.

De agenda’s werden op elkaar afgestemd en dat resulteerde in een uitnodiging aan het Shantykoor De Hoeksche Waard om afgelopen donderdagmiddag 15 juni te komen optreden. Toch gewoon nog maar ‘even’ doen dat optreden, al was het dan in de aanloop van de driedaagse koorreis naar Trier in Duitsland van 16 tot en met 18 juni. In Tilburg werd bijna twee uur lang met veel plezier muziek gemaakt. De bewoners en het verplegend personeel genoten er met volle teugen van. Koorleden, musici en Paula van Wanrooy werden hartelijk verwelkomd en het ontbrak hen aan niets. Als echte zeelui konden ze in de pauze zelfs genieten van een heerlijke portie kibbeling. Gelet op het warme weer was er ook genoeg te drinken. Zingen maakt blij, maar luisteren en meeklappen ook.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren