GOZ zoekt gegevens van oud-(bestuurs) leden en vrijwilligers voor viering 75 jarig jubileum

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Mijnsheerenland- GOZ viert komend seizoen haar 75-jarig jubileum met een feestprogramma dat zijn weerga niet kent. Het feest willen wij met zoveel mogelijk (oud-)GOZ-ers vieren. Het huidige GOZ is namelijk in 75 jaar opgebouwd door haar spelende leden en de inzet van talrijke bestuurders en vrijwilligers. In de loop de jaren zijn veel van deze mensen gestopt met voetballen en/of het vrijwilligerswerk. Verhuizing, leeftijd, privé omstandigheden of domweg andere invulling van de vrije tijd liggen hieraan ten grondslag. Vervelend is dat de contactgegevens van al deze waardevolle oud-leden en vrijwilligers niet meer bekend zijn.

Daarom hier een oproep aan alle lezers van dit bericht:

· Ben je oud-lid of vrijwilliger van GOZ en wil je geïnformeerd worden over het komende jubileumseizoen, mail dan je contactgegevens naar [email protected] of neemt contact op met Fred Versnel (06 5111 5688)

· Ken je in jouw omgeving mensen/familie(ouders, grootouders) die in het verleden een rol hebben gespeeld als speler of vrijwilliger bij GOZ, deel dan dit bericht met hen.

· Om een zo groot mogelijk bereik te creëren van dit bericht, deel dit bericht via de social media

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren