Het eerste Oogcafé van de Hoeksche Waard van start.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Op maandag 3 juli aanstaande wordt de allereerste bijeenkomst van het Oogcafé Hoeksche Waard gehouden, de plek waar alle zintuigen aan bod komen! Het Oogcafé is in de eerste plaats bedoeld voor alle inwoners van de Hoeksche Waard en omstreken met een oogaandoening of zichtprobleem. Maar uiteraard zijn ook partners, familieleden, vrienden of andere geïnteresseerden van harte welkom.

Ontmoet andere inwoners en wissel ervaringen en informatie uit onder het genot van een kop koffie, thee of wat fris. Inloop is vanaf 14.00 uur bij het Kookatelier te Oud-Beijerland aan de Boterhof 1. Dat is naast de Hema – zijde achteringang, parkeren is daar ook mogelijk. Met openbaar vervoer kunt u bus nr. 172 of 163 nemen waarna het nog 4 minuten lopen is. Toegang is geheel gratis.

 

Je wordt welkom geheten door Lo Jongbloed, initiatiefnemer van Oogcafé Hoeksche Waard. Daarna zal Cao Duister namens de Oogvereniging iets vertellen, evenals Joyce Krom van Welzijn Hoeksche Waard. Tot slot neemt Chefkok Pierrot van het Kookatelierhet woord. Deze bijeenkomst is een try-out. Mocht er interesse blijken voor dergelijk bijeenkomsten is het de bedoeling deze periodiek te organiseren.

 

Wil je aanwezig zijn dan graag een email naar: [email protected]

Vervoer nodig of nog andere vragen? Neem contact op met Welzijn Hoeksche Waard 088-7308900 voor meer informatie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren