Geslaagd zomerfeest en opening schoolplein op ’t Kraaiennest

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Bij de start van het Zomerfeest onthulde Nick samen met de leerlingenraad het vriendenbankje: ‘Als iemand zich eenzaam voelt of niemand heeft om mee te spelen, kunnen ze op de vriendenbank gaan zitten. Kinderen zullen dan bij je komen zitten en aan je vragen om mee te spelen. Zo zorgen we voor elkaar en zo zorgen we ervoor dat niemand zich eenzaam voelt.’ Natuurlijk mag je ook lekker op de bank gaan zitten om met iemand te kletsen of om samen te kijken naar het mooie schoolplein zonder dat je je eenzaam voelt maar omdat het gezellig met elkaar. De leerlingenraad heeft de kleur van het bankje en de kraaitjes in de rugleuning uitgezocht.

Freerunner Philip van Ees heeft voor alle groepen een clinic verzorgd. Wát was dit geslaagd. Als afsluiting gaf Philip een demonstratie wat je allemaal kunt doen op het freerunparcours. Hierna was het schoolplein officieel geopend. De demonstratie was spannend en spectaculair om te zien. Er waren vandaag veel blije gezichten en gelukkige kinderen te zien op het nieuwe schoolplein!
 
De Ouderraad heeft tussendoor voor veel spelletjes, leuke activiteiten en lekkere poffertjes gezorgd. Een top Zomerfeest. 
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren