Groot feest bij v.v. Hillegersberg dankzij het Shantykoor de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Joop Kortekaas

Er viel wat te vieren op vrijdag 23 juni jongstleden in Rotterdam. En als er wat te vieren valt is het Shantykoor De Hoeksche Waard graag  van de partij. Dus togen dirigente/accordeoniste Paula van Wanrooy en haar bemanning opgewekt naar Rotterdam. Op het complex van Voetbal Vereniging Hillegersberg was die dag een evenement georganiseerd. Het Shantykoor ging er heen om te spelen. Nee, geen voetbalwedstrijd natuurlijk maar om te zingen en muziek te maken.

En met Paula van Wanrooy aan het roer lukt dat natuurlijk altijd. Voorafgaand aan het optreden had zij op het complex haar voelhorens al uitgestoken en de potentiële kandidaten voor een gesprekje met Paula konden niet ontsnappen. Ze klommen zelfs over het hek om bij haar te komen. Sander en Theo vielen erg in de smaak en werden vriendelijk verzocht om mee te zingen. Paula doet aan klantenbinding. Bij het nummer ‘West-Zuid-West van Ameland gingen de handjes weer omhoog en omlaag. En verder nog: al is het dan geen shantynummer…..‘Hand in hand kameraden’ werd op speciaal verzoek ook gespeeld en gezongen.     


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren