Shantykoor de Hoeksche Waard laat bewoners verzorgingshuis Middin in Rotterdam genieten

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Rotterdam – Aan een statige singel met prachtige bomen, op loopafstand van het Centraal Station en de binnenstad staat het prachtige woon-/zorgcomplex van Middin – De Provenier. Het moderne pand dat van alle gemakken is voorzien biedt ruimte aan 77 ouder wordende bewoners met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Het Shantykoor De Hoeksche Waard onder leiding van Paula van Wanrooy kwam zaterdagmiddag 24 juni optreden en het klikte meteen weer.

Als het Shantykoor De Hoeksche Waard ergens optreedt dan wordt het koor bijna altijd teruggevraagd. Dat was deze keer dus ook het geval.  Bewoners en de zorgmedewerksters vertelden dat ze er erg naar hadden uitgekeken. De binnentuin van het complex hadden ze prachtig versierd met een toepasselijke slinger vol shanty-afbeeldingen. Ondanks de warmte genoot iedereen enorm. Er was gezorgd voor voldoende koele drankjes om de kelen te smeren en het hoofd koel te houden. Op de vraag van Paula of de bewoners graag wilden dat het koor volgend jaar weer komt optreden werd met een instemmend gejuich gereageerd. Het was een fijne middag aan de Provenierssingel in Rotterdam.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren