Felicitaties voor diamanten echtpaar Goudswaard-van der Heiden uit Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Echtpaar Goudswaard 60 jaar getrouwd - Foto: Elizabeth Heijblom

Vandaag was het echtpaar A. Goudswaard (85) en T. Goudswaard-van der Heiden (78) 60 jaar getrouwd. Wethouder Paul Boogaard feliciteerde ze vanmiddag namens het gemeentebestuur met hun diamanten huwelijk. Voor deze speciale gelegenheid nam hij een mooi boeket bloemen mee.

Arie en Teunie hebben elkaar leren kennen tijdens een wielerwedstrijd in Puttershoek, waar Teunie toen woonde. Allebei zijn ze geboren in de Hoeksche Waard, waar ze altijd zijn blijven wonen. Vanaf hun trouwdag woont het echtpaar in Oud-Beijerland. Later verhuisden ze naar een andere plek in hetzelfde dorp. Daar wonen ze nu al 50 jaar. Ze hebben 2 kinderen, een dochter en een zoon, 4 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen. Daar zijn Arie en Teunie heel blij mee. Arie heeft 45 jaar gewerkt, waarvan 35 jaar als chauffeur. Doordat hij door heel Europa reed, was hij veel van huis. Teunie zorgde voor het huishouden.

Samen op de racefiets en naar de sportschool

Samen sporten doen ze nog steeds graag. Ze gaan 3 keer per week naar de sportschool. Vroeger maakten ze samen veel tochten met de racefiets. Meneer fietst nog steeds 2 keer per week op de racefiets, maar alleen met goed weer. Op de sportschool doet hij 2 keer per week mee aan de spinning-les.

Het geheim van een goed huwelijk omschrijven ze als ‘naar elkaar luisteren’.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren