Zomeravond Concert Showkorpsen Juliana en Jong Juliana

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

‘s-Gravendeel – Showkorps Juliana en Jong Juliana sluiten het seizoen af met een Zomeravond Concert op vrijdag 7 juli. Showkorps Juliana viert dit jaar haar 95-jarig jubileum, waardoor dit Concert een feestelijk tintje zal hebben. Het repertoire bestaat uit de muziek van het afgelopen muzikale seizoen. Bekende marsen, maar ook stukken van ons jubileumconcert, 1 april jl., zullen de revue passeren. Bovenal een zeer gevarieerd programma.

Wij zullen deze avond spelen onder leiding van onze instructeurs André Leer en Djuri den Tuinder. Naast het afsluiten van het huidige muzikale seizoen, zal ook de periode van Niels Robbemont als tamboer-maître afgesloten worden. Niels zal afscheid nemen en zal zijn meas officieel overdragen aan onze nieuwe tamboer-maître Laurens Groenewoud.

Wij nodigen u van harte uit om met ons de vakantie in te luiden. U bent welkom vanaf 19:45 uur op de parkeerplaats van ons verenigingsgebouw “Ons Gebouw”, Roodenburg Vermaatstraat 21 ‘s-Gravendeel. Wij kijken uit naar uw komst.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren