Geslaagd optreden Shantykoor de Hoeksche Waard op de Goudswaardse Havendag

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: Joop Kortekaas

Op zaterdag 1 juli bracht het Shantykoor De Hoeksche Waard een bezoek aan Goudswaard. Dorpsvereniging ‘De Coorndijk’ organiseerde die dag de Goudswaardse Havendag 2023 met tal van leuke activiteiten. De gezellige locatie was aan het Havenpad langs de voormalige kreek genaamd Het Sandee. Er was van alles te doen zoals een braderie, foodtrucks, stormbaan en natuurlijk leuke kinderactiviteiten, maar ook veel live muziek.

Niet verwonderlijk dan dat het geweldige Shantykoor De Hoeksche Waard onder leiding van Paula van Wanrooy ook acte de preseance gaf. Voorafgegaan door DJ Kevin gaven koor en orkest om 13.00 uur de muzikale aftrap. Wat bleek: Klaaswaalse Paula kent Goudswaard heel goed. Ze had daar les gegeven in muziekvorming. Er was echter geen muzikaal gevormde leerling meer uit die tijd te bekennen. Paula vertelde ook dat een naaister uit Goudswaard vroeger jurken maakte voor Paula en haar zus Anny toen ze nog klein waren. Leuk toch? Het aarzelende publiek werd gevraagd om een beetje naar voren te komen. De sfeer was prima. Er werd gedanst en de polonaise ontbrak ook niet.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren