Van A4-tje naar een levensgrote kleurplaat

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Evy uit groep 5/6 van De Weerklank in Westmaas.

Westmaas – Tijdens de Week van de Afvalhelden in maart dit jaar stonden de afvalhelden van de RAD volop in het zonnetje. Eén van onze acties die week was een kleurplatenwedstrijd op basisscholen op Goeree-Overflakkee en in de Hoeksche Waard.

De kantines van onze locaties in Middelharnis en Westmaas hingen daarom nog wekenlang vol met kleurplaten. Uit alle inzendingen kozen we aan beide kanten van het Haringvliet twee winnaars.

 

De prijs? De prijswinnaars zien hun kleurplaat de komende maanden meerijden op twee van onze inzamelvoertuigen. Uitvergroot op een bord van ongeveer anderhalve meter bij een meter, want een kleurplaat op A4-formaat, daar blijft weinig van over op zon vrachtwagen.

In de Hoeksche Waard verrasten we twee winnaars op dezelfde school, De Weerklank in Westmaas. Bo uit groep 3 en Evy uit groep 5/6 ontvingen allebei hun oorkonde uit handen van een van onze chauffeurs. Zij zien hun kleurplaat vanaf nu rondrijden op wagen 94.

Bo uit groep 3 van De Weerklank in Westmaas. – Foto RAD

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren