50-uurs challenge TVK levert € 1.500 op voor goede doel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Overhanding cheque Esther Vergeer Foundation - Foto PR

Klaaswaal -De 50-uurs challenge van de jubilerende Tennis- en Padelvereniging Klaaswaal leverde afgelopen weekend maar liefst € 1.500 op voor de Esther Vergeer Foundation. Interim-voorzitter Marcel van der Heide overhandigde zondagmiddag de cheque aan rolstoeltennissters Lizzy de Greef en Jinte Bos (respectievelijk 19 en 20 jaar en nummers 14 en 27 van de wereld) nadat zij een spectaculaire demonstratiewedstrijd op het park hadden gespeeld.

Van vrijdag 16.00 uur tot zondag 18.00 uur rolde er 50 uur lang een tennis- dan wel padelbal op het park aan de Molendijk. Zowel leden als introducés deden mee aan de challenge. Het daaraan gekoppelde inschrijfgeld van minimaal € 5 kwam, samen met de opbrengst van diverse andere ludieke activiteiten en een aantal gulle giften van sponsoren, ten goede van de stichting. Uiteindelijk kwam de teller uit op maar liefst € 1.500. Een fantastisch resultaat! De stichting van Esther Vergeer, voormalig rolstoeltennisster, nummer 1 van de wereld en 7-voudig winnaar van het goud op de Paralympische Spelen, zet zich in voor kinderen met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening zodat ook zij kunnen sporten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren