Bouwen en verhalen vertellen met LEGO Duplo StoryTales

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto BHW

Oud-Beijerland – Onderzoeken, leren samenwerken, logisch leren nadenken en problemen oplossen leer je allemaal spelenderwijs met Duplo Constructie en Storytel. En wat is een mooiere plaats om je verhaal tot leven te brengen dan de Bibliotheek?

In de zomervakantie worden er voor jongere kinderen activiteiten georganiseerd waar ze de 21eeuwse vaardigheden opdoen. In groepjes gaan de kinderen aan de slag om een verhaal te bouwen. Na ongeveer een half uur wordt de groep omgeruild en wordt er een knikkerbaan gemaakt met Duplo constructiebuizen.

De workshop is op woensdag 26 juli in de bibliotheek van Oud-Beijerland van 14.00 tot 15.30 uur, voor kinderen vanaf 4 jaar tot ongeveer 7 jaar. Kosten zijn € 4,25 met een basisabonnement, € 3,50 met een plusabonnement en € 5,00 voor niet-leden. Aanmelden kan via de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl). Hier staan meer leuke activiteiten die georganiseerd worden tijdens de zomervakantie.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren