Zomers liedje ‘Bier en Sangria’ uitgebracht door De Zingende DJ (Ferry Koestering)

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Voormalig Strijenaar Ferry Koestering heeft vrijdag een nieuw liedje uitgebracht: ‘Bier en Sangria’, waarvan ook een videoclip op YouTube is verschenen.

Ferry Koestering ( De Zingende DJ ) is al jarenlang een fenomeen in de partyscene van Nederland. De unieke combinatie als Allround DJ & volkszanger in 1 zorgt iedere week weer voor een volle agenda!. Na een aantal opzwepende covers te hebben uitgebracht komt de zanger en DJ in 1 nu met een zomersingle met een gigantisch meezinggehalte.

Bier en Sangria is gebaseerd op de hit uit 1974; Circus – Beer or Sangria. Een leuk detail is dat een ver familielid van Ferry Koestering (De Zingende DJ) deel uitmaakte van deze Rotterdamse band.
Het voelt dan ook extra bijzonder om juist dit nummer opnieuw te mogen uitbrengen. Samen met een goed bevriende producer is hij de studio ingedoken en heeft zelf de tekst in het Nederlands en met een knipoog herschreven.

De Zingende DJ – Bier en Sangria is de ultieme Nederlandstalige zomersingle waar iedere Spanjeganger zich in herkent. In het vliegtuig, op het strand

Bier en Sangria is gebaseerd op ‘Beer or Sangria’ van de Rotterdamse band Circus uit 1974.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren