Summer Camp 2023 groot succes

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto HW Actief

Hoeksche Waard Actief heeft in de eerste week van de zomervakantie het Summer Camp georganiseerd. 80 kinderen kwamen drie dagen lang sport- en cultuuractiviteiten beleven. Ook wethouder Paul Boogaard was van de partij en opende het Camp. Het was een groot succes, mede door de lokale partners die een bijdrage hebben geleverd.

Het Summer Camp vond van 11 t/m 13 juli plaats voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Uit de hele Hoeksche Waard kwamen de kinderen naar het recreatieoord Binnenmaas, waar elke dag een vol programma op hen wachtte. Zo hebben de kinderen kennis gemaakt met golf vanuit de golfclub Cromstrijen, volleybal vanuit VV Apollo, met dans vanuit Sport- en dansstudio Binnenmaas, met boksen/bootcamp vanuit Sport Boutique 32, met hockey vanuit HC de Hoeksche Waard en hebben ze een workshop jembé gekregen vanuit Afrokick. Daarnaast is er gebruik gemaakt van de faciliteiten van het Recreatieoord Binnenmaas, zoals het zwembad, de speeltuin en de kinderboerderij. Mooi ook dat de activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met Hoeksche Waardse sport- en cultuurverenigingen aldus sportwethouder Boogaard.

De kinderen kregen elke dag een gezonde lunch, inclusief fruit, gesponsord door Jumbo ‘s-Gravendeel. Op donderdagavond hebben we met de kinderen heerlijk gegeten in het Clubhuis van de hockey waarbij het toetje gesponsord is door JOGG Hoeksche Waard en Hoeksche Zuivel. Na het avondeten kwamen de ouders nog een half uur mee sporten en sloten we samen het Summer Camp af.

We kijken weer terug op een mooie editie van het Summer Camp. Er is met veel plezier samen gesport en er is kennis gemaakt met nieuwe sporten.

Hoeksche Waard Actief bedankt alle partners en de kinderen voor hun bijdrage en deelname, het was een groot succes!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren