Hoeksche Boules Jeu des boules toernooi op 25 augustus ten bate van de Wielewaal Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Net terug van een heerlijke vakantie in Frankrijk of wilt u nog graag even terug in vakantie sfeer? Jeu des boules voor het goede doel op een nazomerse avond in Franse sferen is dan een perfect evenement om u zich voor op te geven. De JCI Hoeksche Waard draagt elk jaar een warm hart toe aan een lokaal goed doel. Dit jaar is project De Wielewaal gekozen. De Wielewaal zet zich in om eenzame minder mobiele ouderen toch de mogelijkheid te bieden om hun uitstapje kunnen blijven maken. Om de Wielewaal te steunen organiseren wij een Jeu des boules tournooi – De Hoeksche Boules – op vrijdagavond 25 augustus vanaf 19 uur.

Het toernooi wordt ondersteund door en gehouden op het terrein van de Beijerse Worp (Jeu des boules vereniging te Oud-Beijerland) u kunt zich opgeven door een mail te sturen naar: [email protected]. Deelname kost 25 euro per persoon (max. 2 personen per team) waarvan het volledige bedrag naar het goede doel De Wielewaal gaat. Tijdens de avond zijn er Franse borrelhapjes en drankjes te verkrijgen. Bent u ondernemer en enthousiast geworden om deel te nemen of om te sponsoren, mailt u ons dan voor de mogelijkheden. Wij kijken uit naar een mooi en sportief evenement en zien u graag op 25 augustus!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren