Getuigen oproep: Wie weet er meer over een beschieting aan de Mollekade in Heinenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Heinenoord – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een beschieting op een auto. Hierbij raakte een van de inzittenden gewond. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond twee uur in de nacht van zondag 23 juli op maandag 24 juli kregen drie inzittenden van een auto die stilstond aan de Mollekade de schrik van hun leven toen twee mannen op ze afkwamen met vuurwapens. Een van de slachtoffers werd neergeschoten. De twee verdachten vluchtten vervolgens te voet weg. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn toestand is stabiel.

Getuigen gezocht

De politie is op dit moment druk bezig met het onderzoek. Er worden getuigen gesproken en camerabeelden opgehaald. Alle informatie over dit incident is echter nog steeds welkom. Heeft u iets gezien of gehoord of camera/deurbel beelden? Geef het dan aan ons door via 0900 8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

Lees ook: Man naar het ziekenhuis na schietpartij in Heinenoord


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren