Shantykoor de Hoeksche Waard maakt comeback in Rotterdam na welverdiende vakantie

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: Joop Kortekaas

Zo, de korte vakantie van het Shantykoor De Hoeksche Waard zit er weer op. Koor, orkest en accordeniste/dirigente Paula van Wanrooy zijn weer opgeladen aan de tweede helft van het optreedseizoen begonnen. Dus togen ze fris en fruitig afgelopen vrijdagmiddag naar het gezellige verpleeghuis Laurens Blijdorp in de gelijknamige wijk in Rotterdam-Noord.

De centrale ligging van dit complex – aan de Schimmelpenninckstraat – maakt deze locatie écht onderdeel van de buurt. Er worden regelmatig binnens- en buitenshuise activiteiten georganiseerd zoals ze dat noemen. Deze keer was Paula van Wanrooy met ‘haar’ Shantykoor De Hoeksche Waard van de partij. Paula vertelde dat ze net terug was van een cruise. Ze had speciaal haar zeegroene jurk uit de kast gehaald. Het stond haar goed. Het shantykoor was nog niet eerder te gast geweest in dit verpleeghuis. Het werd een heel gezellig optreden in het restaurant op de eerste verdieping. Er werd spontaan meegezongen en meegeklapt. Publiek, koor en orkest en Paula van Wanrooy hadden het goed naar hun zin.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren