Uitslag poll: Inwoners ontevreden over het onderhoud van het ongewenst groen in de wijken en straten van de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Enkele foto's die inwoners ons toestuurde uit de Hoeksche Waard over het ongewenst groen.

Het is groeizaam weer. Het openbaar groen groeit en bloeit, ook het onkruid.  Bewoners die aangeven via andere andere Fixi dat er onderhoud gepleegd moet worden aan het openbaar groen in de gemeente Hoeksche Waard krijgen standaard deze melding: ” Uw melding is in onze planning opgenomen. Binnenkort starten we met de afhandeling van de melding. “. En vervolgens weken later is er nog niks gebeurd.  De gemeente besteed het onderhoud van het groen in het grootste gedeelte van de Hoeksche Waard uit maar is wel verantwoordelijk ervoor.

De afgelopen week hielden wij hierover net zoals vorig jaar een poll waaruit blijkt dat inwoners ook dit jaar totaal niet tevreden zijn. Ook op social media reageerde de inwoners massaal.

Bekijk hieronder de uitslag van de poll

Ongewenst groen: Bent u tevreden over het onderhoud van het groen ( onkruid ) in uw straat en wijk in de Hoeksche Waard ?

  • Ik ben niet tevreden (92%, 2.655 Stemmen)
  • Ik ben tevreden (8%, 219 Stemmen)
  • Geen mening (1%, 23 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 2.897

Laden ... Laden ...

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren