Informatiebijeenkomst Creatief Leven

Eenzaamheid, hoe kom je ervan af?

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Eenzaamheid hoort bij het leven en iedereen voelt zich weleens eenzaam. Het wordt een probleem als je voor korte of langere tijd te vaak eenzaam voelt en het je niet lukt om van deze gevoelens af te komen. Waar kun je dan terecht en wat is helpend?

Informatiebijeenkomst

Op 24 augustus organiseert Welzijn HW een informatiebijeenkomst voor iedereen die is geïnteresseerd in wat je kunt doen om gevoelens van eenzaamheid te verminderen. In september gaan we van start met de Cursus Creatief Leven. Een aanpak van waaruit is gebleken dat deze werkt. Vrijwel iedereen die de cursus heeft gedaan (en dat zijn er heel veel), vertelt dat binnen een paar weken een verschil te merken is. En dat anderen dat opmerken. De cursus Creatief Leven is dus misschien ook wel iets voor jou.

Tijdens de bijeenkomst vertellen wij je meer over de inhoud en het programma van de cursus en kun je vragen stellen. Ook is de trainer aanwezig met 2 oud-deelnemers die hun verhalen ervaringen en wat het hen heeft opgeleverd met ons delen.

  • Tijd: 16.00-17.00 uur. Inloop vanaf 15.30 uur.
  • Locatie: Buurtcentrum Boezem & Co., Boezemsingel 7 in Oud-Beijerland.
  • Voor wie: Iedereen die vanuit persoonlijke interesse meer wil horen, maar ook mensen die vanuit hun beroep te maken hebben met mensen die eenzaam zijn.

 

Aanmelden

Je kunt vanaf 15.30 uur binnen lopen. In principe is aanmelden niet nodig. Om een idee te krijgen van hoeveel mensen we kunnen verwachten, is het fijn als het je lukt om jouw aanwezigheid door te geven. Dit kan telefonisch of per mail bij Corine Velthuyzen via 06-82845201 of [email protected]. Je kunt mij ook bellen of mailen met vragen.

 

Op de website van Welzijn Hoeksche Waard vind je onder nieuws meer informatie over de informatiebijeenkomst en de mogelijkheid om je aan te melden voor de cursus www.welzijnhoekschewaard.nl/hulp/cursus-creatief-leven.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren