Spectaculair Highland Games Toernooi belooft een dag vol plezier voor het hele gezin in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-Beijerland – Bereid u voor op een dag vol spanning, avontuur en vermaak, want op 15 oktober 2023 vindt het jaarlijkse Highland Games Toernooi plaats op sportpark Kikkershoek in Oud-Beijerland. Dit evenement, geliefd bij jong en oud, belooft een dag vol opwinding en gezinsplezier.

De majestueuze kracht en cultuur van de Schotse Highlands komen tot leven tijdens dit uitzonderlijke evenement. Met een scala aan uitdagende en spannende activiteiten, van steenstoten en touwtrekken tot whiskyvaten tillen en de beroemde caber toss, zullen deelnemers hun fysieke en mentale kracht testen in ware Schotse stijl.

Het Highland Games Toernooi in Oud-Beijerland heeft voor elk wat wils. Bezoekers kunnen zich verheugen op:

  • Competitie en Spanning: Zowel amateur- als professionele deelnemers uit binnen- en buitenland zullen hun vaardigheden en kracht demonstreren in een reeks traditionele Highland-spellen.
  • Familieplezier: Dit evenement is ontworpen met het hele gezin in gedachten. Lekkere muziek, live entertainment, lekker eten en drinken, er is genoeg te beleven voor iedereen.
  • Cultuur en Traditie: Ervaar de rijke Schotse cultuur met live muziek, en ambachtelijke winkels die authentiek Schots handwerk aanbieden.
  • Gemeenschapsgeest: Het Highland Games Toernooi versterkt de band in de gemeenschap en biedt een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te sluiten.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door lokale sponsoren en de inzet van vrijwilligers, wat bijdraagt aan de charme en het succes ervan. Of u nu een enthousiaste toeschouwer bent, een deelnemer aan de wedstrijden of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit met uw gezin, het Highland Games Toernooi belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Details evenement:

  • Datum: 15 oktober 2023
  • Tijd: 10:00 uur – 18:00 uur
  • Locatie: Sportpark Kikkershoek, Oud-Beijerland
  • Toegang: Gratis voor toeschouwers

Mis deze opwindende gelegenheid niet om de Schotse Highlands naar Oud-Beijerland te brengen. Kom en doe mee met de festiviteiten, vier de gemeenschap en geniet van een dag vol opwinding voor het hele gezin. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.Spirithighlandgames.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren