Let op: Molendijk tussen Puttershoek en ’s-Gravendeel dicht!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Om sluipverkeer tijdens de afsluiting van de Heinenoordtunnel tegen te gaan nemen we verschillende maatregelen. Niet leuk, maar wel noodzakelijk. Zo is de Molendijk vanaf maandag 14 augustus tussen Puttershoek en ’s-Gravendeel dicht voor auto- en vrachtverkeer. Op deze manier wil de gemeente Hoeksche Waard onveilige situaties voorkomen. Dat is belangrijk, zeker omdat maandag 21 augustus de scholen weer beginnen en het fietsverkeer toeneemt.

De doorgang wordt tussen de Eerste Kruisweg en Tweede Kruisweg volledig afgesloten door een hek. Er staan geen verkeersregelaars en u kunt er dus echt niet door. De toegangen van en naar de N217 vanaf de Eerste Kruisweg en Tweede Kruisweg zijn ook afgesloten. Autoverkeer tussen Puttershoek en ’s-Gravendeel moet dus gebruik maken van de N217. Inwoners van Puttershoek kunnen via de Sportlaan naar de N217 (en dus niet via Hoeksedijk en Kromme Elleboog). Inwoners van ’s-Gravendeel rijden via de Maasdamseweg naar de N217.

Op deze manier willen we onveilige situaties voorkomen. Dat is belangrijk, zeker omdat maandag 21 augustus de scholen weer beginnen en het fietsverkeer toeneemt. Ondernemers, inwoners en grondeigenaren aan afgezette wegen, zijn bestemmingsverkeer en zijn persoonlijk geïnformeerd. Op het kaartje ziet u hoe u het beste kunt rijden. (Brom)fietsers kunnen wél gebruik maken van de Molendijk. Pak dus als het kan de fiets.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren