Numansdorpse campinggasten genieten van Paling en het Shantykoor

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Op vrijdagmiddag 11 augustus rookte het op Camping ’t Volgerland. Nee gelukkig was er geen sprake van een brand maar bleek het van de Palingrokerij te zijn. Shantykoor De Hoeksche Waard was uitgenodigd om te komen optreden.

Dus had dirigente Paula van Wanrooy heel democratisch met haar bemanning overlegd en die vonden het wel wat.Dus busje geladen en op weg naar Numansdorp. Na een aantal optredens buiten de Hoeksche Waard de afgelopen maanden was het nu bijna een thuiswedstrijd. Voor uw redacteur in ieder geval wel. Die woont in het dorpje aan de rivier. Maar goed, terug naar de realiteit van de dag. Het was gezellig druk op Camping ’t Volgerland en het weer werkte ook weer mee. Na de recente periode met veel regenbuien was het nu heerlijk zonnig. Dus alles werd uit de kast gehaald om er een leuke middag van te maken. Dirigente/accordeoniste Paula van Wanrooy had er veel zin in. Ook deze keer herkende ze weer veel bekenden tussen het in groten getale opgekomen publiek. De veel gevraagde meezingers van het Shantykoor, zoals ‘Laat me lekker gaan’ en ‘C’est La Viegleden er in zo glad als een paling.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren