Daguitje met Welzijn Hoeksche Waard naar Den Bosch

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Welzijn Hoeksche Waard organiseert op woensdag 6 september een daguitje naar Den Bosch.

Bij aankomst in Den Bosch beginnen we met koffie/thee en een Bossche bol. Daarna brengen we een bezoek aan het Noordbrabants museum, met tentoonstellingen van moderne en oude kunst, Van Gogh in Brabant en de tijdelijke fototentoonstelling van Nicolai Erni. Hierna heeft u tijd om op eigen gelegenheid te lunchen en meer van De Bosch te bekijken. Zoals een mooie rondvaart over de Dieze of een wandeling door de leuke winkelstraten rondom het marktplein, maar ook een bezoek aan het Design museum is de moeite waard.

De kosten voor deze dagtocht zijn  30,- met een museumjaarkaart of Vriendenloterij Vippas. Heeft u geen van beiden dan komt er de entree van het museum (€ 17,-)  nog bij. De bus, koffie met een Bossche bol bij ontvangst en een afsluitend drankje zitten in de prijs inbegrepen. De bus vertrekt uiterlijk om 09.00 uur van de Open Hof in Oud-Beijerland.

Uw deelname kunt u vóór 28 augustus doorgeven aan Welzijn Hoeksche Waard via e-mail [email protected] of telefoon:  088-7308900.

Na aanmelding is uw inschrijving definitief!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren