Het Oogcafé van de Hoeksche Waard in Boezem & CO.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Elke laatste maandag van de maand in 2023 wordt er een Oogcafé georganiseerd. De eerst volgende bijeenkomst is op maandag 28 augustus aanstaande. Het Oogcafé Hoeksche Waard is dé plek waar alle zintuigen aan bod komen! Het café is in de eerste plaats bedoeld voor alle inwoners van de Hoeksche Waard en omstreken met een oogaandoening of zichtprobleem. Maar uiteraard zijn ook partners, familieleden, vrienden of andere geïnteresseerden van harte welkom.

Ontmoet andere inwoners en wissel ervaringen en informatie uit onder het genot van een kop koffie of thee. De inloop is vanaf 14.00 uur bij Boezem & Co te Oud-Beijerland aan de Boezemsingel 7. Dat is naast de kinderboerderij, parkeren is daar ook mogelijk. Met openbaar vervoer kunt u de buurtbus nr. 712 nemen, deze stopt direct voor de deur. Toegang is geheel gratis, een vrijwillige bijdrage voor de koffie of thee mag.

Je wordt welkom geheten door Lo Jongbloed, initiatiefnemer van Oogcafé Hoeksche Waard. Het  thema deze bijeenkomst is veiligheid in en rondom het huis (inclusief telefoon/internet) en in het verkeer. Dit wordt verzorgd door Silsa Frankfort (wijkagent Oud-Beijerland).

Het programma ziet er als volgt uit;

–  14.00 uur Ontvangst met koffie en/of thee

–  14.15 tot 15.15 presentatie politie

–  15.15 tot 15.30 pauze met koffie/ thee

–  15.30 tot 15.50 vragen, ideeën, uitwisseling en gesprek met elkaar

–  15.50 tot 16.00 afsluiting

 

Wil je aanwezig zijn? Mail naar: [email protected]

Vervoer nodig of nog andere vragen? Neem contact op met Welzijn Hoeksche Waard 088-7308900 voor meer informatie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren