Man (20) onder invloed van drugs uit ‘s-Gravendeel in één nacht, twee keer aangehouden

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Wijkagent Rens

Afgelopen nacht, omstreeks 00.15 uur, draaide Rens de wijkagent van Oud-Beijerland een nachtdienst op de ‘noodhulp’. Samen met zijn collega surveilleerden ze door Oud-Beijerland tot dat een voertuig op viel. Het voertuig slingerde en er werd nergens richting aangegeven.
 De  hielden de bestuurder staande en spraken hem aan.

De bestuurder, een 20-jarige man uit ‘s-Gravendeel, kwam wazig en sloom op ons over. Tevens kwam er een hennep lucht de auto uit. De Politie heeft een drugstest uitgevoerd. Deze was positief op THC. Tevens reed deze man zonder rijbewijs in dit voertuig.

De man werd aangehouden en overgebracht naar bureau Oud-Beijerland voor verder onderzoek. Zijn bloed werd afgenomen, de processen-verbaal werden opgemaakt en de man werd met een rijverbod van 24 uur, en een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs, weer in vrijheid gesteld. Het bloed zal worden getest. De uitslag hiervan komt later.

Omstreeks 03.35 uur surveilleerden de Politie door Puttershoek, toen ditzelfde voertuig weer voorbij kwam. De Politie hield de bestuurder weer staande en wat bleek: het was dezelfde bestuurder. Dezelfde procedure begon weer van vooraf aan. De man onderworpen aan een drugstest en werd weer aangehouden voor hetzelfde strafbare feit en werd overgebracht naar het politiebureau. De man kreeg hierbij nog een extra bekeuring, naast het rijden zonder rijbewijs, ook voor het rijden tijdens een rijverbod. 

Het bloed is weer opgestuurd voor verder onderzoek en de man kreeg weer een nieuw rijverbod van 24 uur. Hopelijk leert deze man van zijn fouten en zal hij voortaan twee keer nadenken voordat hij achter het stuur stapt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren