Geslaagd optreden Shantykoor de Hoeksche Waard tijdens de Feestweek in ‘s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op dinsdagavond 15 augustus werd er door het Shantykoor De Hoeksche Waard opgetreden in dienstencentrum ‘t-Weegje in ’s-Gravendeel. Het Shantykoor met accordeoniste/dirigente Paula van Wanrooy aan het roer ging aan de slag als spectaculair sluitstuk van de ASG Korenslag.

Eerder op de avond hadden de plaatselijke koren ‘AmuZing’ en ‘Wij zingen zo graag’ hun kunsten al vertoond. In de stampvolle zaal werd het Shantykoor met luid applaus ontvangen. Het Shantykoor heeft vanaf het begin van ASG Korenslag meegedaan en heeft veel fans in ’s-Gravendeel. De een wil graag meezingen de ander vindt dirigeren leuker. Fijn toch, dan kan Paula het een keertje rustiger aan doen. Er was dinsdagavond een gastoptreden van dochter Rosita van Wanrooy op de basgitaar als professionele vervangster van ‘vaste’ basgitarist Wim Manuels. Toen het vrolijke nummer C’est La Vie werd gespeeld haakte het publiek spontaan in en ontstond er een polonaise van zo’n 50 personen. Zij gingen in een lange sliert door de zaal. Het was een geweldige avond in ’s-Gravendeel. Tot volgend jaar. Doei, doei.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren