MicroBit programmeren voor jongeren vanaf 12 jaar in Piershil

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Dorpsvereniging Piershil start 20 september 2023 in De Wurf een nieuwe Cursus  MicroBit programmeren voor jongeren vanaf 12 jaar.

Deze cursus is een introductie in de wereld van de z.g. microcontrollers  en bedoeld voor leerlingen j/m  van de beide Piershilse basisscholen van 12 jaar.Het biedt leerlingen gelegenheid op speelse wijze vertrouwd te raken met het programmeren en testen van de MicroBit microcontroller.                                   Meer informatie vindt u o.a. op de website van;  https://microbit.org/nl/code/

Door dit initiatief van de Dorpsvereniging Piershil blijven de deelnamekosten beperkt tot € 5,- per cursist  voor 5 bijeenkomsten met 14 dagen tussen elke bijeenkomst. De eerste bijeenkomst staat voorlopig gepland voor woensdag 20 september, van 14.00 tot 16.00 in de Wurf, Voorstraat 33

Er kunnen maximaal 4 leerlingen van elke school deelnemen!                  Omdat het aantal plaatsen beperkt is, geldt wie het eerst komt het eerst maalt. Aanmelden, of evt. vragen kan doormiddel van een berichtje met naam, telefoonnummer en e-mailadres te sturen naar de Dorpsvereniging Piershil;  ([email protected])


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren