OSV Oud-Beijerland winnaar Eeuwelingen toernooi bij Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Archief

OSV Oud-Beijerland is de winnaar geworden van de derde editie van het ‘Eeuwelingen’-toernooi, dit keer gehouden bij vv Strijen. De Hosted Energy-formatie van trainer Peter van Gestel zegevierde in de finale, na een 0-1 ruststand, met 0-2 over streekgenoot SSS uit Klaaswaal.

Beide teams bereikten afgelopen dinsdag de finale na het nemen van strafschoppen, nadat beide duels in een 4-4 stand waren geëindigd.
OSV kende dit keer een flitsende start, want in de 3emin. al was het Jayden Spiering, die een voorzet van Raylicho Babel bij de tweede paal wist binnen te schieten: 0-1. De doelpuntenmaker was in de 35e min. opnieuw (op fraaie wijze) trefzeker, maar op appel van de SSS-grensrechter keurde de verder prima leidende arbiter Sander Vijverberg de treffer alsnog af.
In de tweede helft kwam SSS weliswaar vaker bij het OSV-doel, maar was het Raylicho Babel, die in de 73emin. met een beheerste treffer voor de 0-2 zorgde.
Met kunst en vliegwerk wist OSV-doelman Donovan Levestone zijn doel in de slotfase schoon te houden en OSV daarmee de terechte winnaar werd.

In de strijd om de derde plaats wist Strijen na strafschoppen te winnen van Gravendeel. Het duel onder leiding van arbiter Jaap van Drunen eindigde, na een 0-2 ruststand, in een 2-2 gelijkspel.

 

SSS – OSV Oud-Beijerland 0-2 (0-1): 3. Jayden Spiering 0-1; 73. Raylicho Babel 0-2.

Teamsamenstelling OSV Oud-Beijerland: Donovan Levestone – Yaimo van Gestel (80. Quiyano van Gestel), Edinho Piqué. Anel Kudic en Ryan Langenberg – Jeandre Andrea, Shurnel Francois (25. Rucetney Benito) en Mounir Battouh – Raylicho Babel, Kililou Agrièn en Jayden Spiering.

Renzo Dolk, Calvin van Beijeren en Romano Liefeld, die er dinsdagavond nog wel bij waren, kwamen vandaag niet in actie.

Zaterdag 26 augustus a.s. speelt OSV op sportcomplex “Olympia” een vriendschappelijk duel tegen sv Lopik.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren