Taal met koffie begint weer!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard –  Ook in de Bibliotheek is de zomerstop voor alle taallessen voorbij. De geduldige taalvrijwilligers van het DigiTaalhuis Hoeksche Waard starten in de diverse bibliotheken weer met het geven van taallessen aan mensen die moeite hebben met lezen en schrijven en aan mensen die Nederlands willen leren spreken. De gezellige inloopbijeenkomsten ‘Taal met koffie’ worden ook hervat.

Na enkele weken vakantie kunnen de meeste deelnemers merken dat ze minder geoefend hebben. Ze willen dan ook graag de taallessen weer oppakken. ‘Dit kan in bijna alle dorpskernen van de Hoeksche Waard in de bibliotheek. De lessen zijn gratis en worden afgestemd op wat de deelnemer wil leren,’ vertelt Geertje Wiersma van het DigiTaalhuis Hoeksche Waard. ‘Naast de individuele lessen hebben we ook ‘Taal met koffie’ in ’s-Gravendeel, Numansdorp, Oud-Beijerland, Puttershoek en Zuid-Beijerland. Hier kunnen mensen iedere week gewoon binnenlopen en het spreken van het Nederlands samen met ervaren taalvrijwilligers oefenen. Iedereen is van harte


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren