Bakkie doen in Puttershoek: gezellige ontmoetingsplek in de Vlier voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel 

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Puttershoek – Gemiva nodigt mensen met niet-aangeboren hersenletsel uit voor maandelijkse koffieochtenden in De Vlier in Puttershoek. Deze bijeenkomsten zijn een gezellige ontmoetingsplek voor mensen met nah in de Hoeksche Waard.  

De eerstvolgende koffieochtend is op vrijdag 8 september tussen 10.00 en 11.15 uur. Het is een goede gelegenheid om anderen te ontmoeten en waardevolle contacten op te bouwen. Tijdens de koffieochtenden kunnen deelnemers genieten van een kopje koffie of thee, terwijl ze de mogelijkheid hebben om ervaringen te delen en ondersteuning bij elkaarte vinden. 

Maandelijkse bijeenkomst

Er zijn nog meer koffieochtenden gepland in het najaar, op de volgende vrijdagen:  

  • 6 oktober 
  • 10 november 
  • 15 december 

De koffieochtenden zijn in Activiteitencentrum De Vlier, aan de Penningkruid 1a in Puttershoek. De deuren staan open van 10.00 tot 11.15 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. 

Heleen Davies, contactpersoon en werkzaam bij de ambulante dienst van Gemiva, moedigt geïnteresseerden aan om deel te nemen aan de eerstvolgende koffieochtend op 8 september.

“De sfeer is informeel. We merken dat de bezoekers herkenning vinden bij elkaar. Dat is fijn. Het is echt een moment – om met een lach en een traan – ervaringen te delen over het leven met de gevolgen van hersenletsel.” 

Aanmelden vooraf is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. Neem contact op met Heleen Davies via [email protected] of bel naar 06-15528958 voor meer informatie en om je aan te melden. 

Niet-aangeboren hersenletsel 

Activiteitencentrum De Vlier, onderdeel van Gemiva, is een activiteitencentrum dat speciaal is ontworpen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking zorg of ondersteuning nodig hebben. 

Sociale contacten

De ambulante dienst van Gemiva ondersteunt mensen die in hun eigen omgeving ondersteuning nodig hebben. Heleen: “Wat we doen, hangt helemaal af van wat de cliënt nodig heeft. Dat varieert enorm. We helpen bij het structureren van het dagelijks leven of gezond leven en ondersteunen bij het opbouwen en onderhouden van sociale contacten. Met de ontmoetingsmomenten in De Vlier willen we daar ook een steentje aan bijdragen.” 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren