Open dag Activiteitencentrum De Vlier in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Gemiva

Puttershoek – Activiteitencentrum De Vlier opent op woensdag 30 augustus 2023 haar deuren voor belangstellenden. Tussen 9.30 en 11.30 uur en 13.30 en 15.30 uur ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het kleinschalige activiteitencentrum voor mensen met een beperking. Je vindt ons aan de Penningkruid 1a in Puttershoek.  

Tijdens de Open dag bieden wij een gevarieerd programma. Bezoekers hebben de mogelijkheid om de werkwijze te ervaren en deel te nemen aan een activiteit. Cliënten en medewerkers staan klaar om je informeren over de activiteiten in De Vlier. Bovendien zijn er unieke producten te koop, die cliënten met zorg en creativiteit gemaakt hebben. Informeer ook gerust naar de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk of baankansen bij Gemiva. 

De Open dag is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij De Vlier, zoals omwonenden, familie en vrienden van cliënten en zorgprofessionals.  

Over De Vlier 
De Vlier is een kleinschalig activiteitencentrum dat zich richt op mensen met een lichamelijke beperking, een verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel of mensen die om een andere reden baat hebben bij dagactiviteiten. Als onderdeel van Gemiva bieden wij een veilige en stimulerende omgeving waarin persoonlijk welbevinden, ontwikkeling of het behoud van vaardigheden centraal staan. 

We verwelkomen je graag op: 
Activiteitencentrum De Vlier 
Penningkruid 1a 
3297 WE Puttershoek 

Voor meer informatie kun je contact opnemen via: 

– E-mail: [email protected] 
– Telefoon: 078 676 75 25 
– Website: gemiva.nl/vlier 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren