Hoeksche Inspiratiedagen

Een unieke kans om met uw toekomstige medewerkers of werkgever in contact te komen!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

De Hoeksche Inspiratiedagen zijn een gezamenlijk initiatief van het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid in de Hoeksche Waard. Het doel: lokale werkgevers, werkzoekenden en jongeren met elkaar in contact brengen. Op deze manier worden stageplaatsen lokaal gezocht én gevonden en vinden werkzoekenden en jongeren – van zowel binnen als buiten onze gemeente – hun bijbaantje of werk in de Hoeksche Waard. Dit draagt bij aan het vitaal houden van de leef- en werkomgeving in de Hoeksche Waard.

Vrijdag 6 oktober

Beroepen- en banenmarkt bij HWwerkt! in Oud-Beijerland. Meer dan 100 bedrijven uit de Hoeksche Waard presenteren zich aan scholieren van het voortgezet onderwijs (van 12.45 tot 15.15 uur), werkzoekenden en geïnteresseerden (van 15.30 tot 18.00 uur).

Donderdag 12 oktober en vrijdag 13 oktober

Vervolgafspraken tussen bedrijven en geïnteresseerde scholieren en werkzoekenden – naar aanleiding van de beroepen- en banenmarkt – voor onder andere sollicitatie, stage, werkervaringsplek, loopbaanoriëntatie of profielwerkstuk.

Zaterdag 14 oktober

Open Bedrijvendag Hoeksche Waard waarbij deelnemende bedrijven hun deuren openen om geïnteresseerden een kijkje in de keuken te geven en te laten zien welk moois de Hoeksche Waard te bieden heeft.

Bedrijven nemen gratis deel en kunnen zich nog aanmelden

Tijdens de Beroepen- en banenmarkt op vrijdag 6 oktober ontmoeten werkgevers bijna 1.000 eindexamenleerlingen van vmbo, havo en vwo en meer dan 200 werkzoekenden. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet langer en meld uw bedrijf aan via rotterdamsebanenmarkten.nl/beroepenmarkt. Op deze website vindt u ook meer informatie. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

Bent u op zoek naar een (nieuwe) baan? Kom zeker langs!

Werkzoekenden van binnen en buiten de Hoeksche Waard, jongeren op zoek naar een bijbaan of andere geïnteresseerden zijn op vrijdag 6 oktober van 15.30 tot 18.00 uur van harte welkom bij HWwerkt! aan de Jan van der Heijdenstraat 11 in Oud-Beijerland. Meld u aan via rotterdamsebanenmarkten.nl/beroepenmarkt.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren