Bedruk een eigen t-shirt in het Hoeksch MaakLokaal

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-Beijerland – Op zoek naar een uniek persoonlijk cadeautje of een opvallende t-shirt? Heb je een leuk feest of wil je een mooi logo op je kleding? Boek gauw deze leuke workshop op 9 & 16 september in het  Hoeksch MaakLokaal en maak het zelf!

Voor iedereen die iets leuks wil maken en meteen iets wil leren over InkScape is dit een leuke uitdaging. Onder deskundige begeleiding wordt een kledingstuk bedrukt met een plotter uit het Hoeksch MaakLokaal. Laat het nieuwe schooljaar maar beginnen met zo’n eigengemaakte shirt met een geinig logo of tekst. Loop binnen op zaterdagmiddag 9 en 16 september vanaf 13:00 uur tot 15:30 uur. Deze middag is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

Kosten voor deelname bedragen: € 4,20 (plusabonnement) € 5,- (basisabonnement), € 6,00,- (niet-leden). Let op!:Neem voor deze workshop zelf een shirt mee. Ieder soort shirt of trui is goed. Aanmelden kan via de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl). Hier staan meer leuke activiteiten in van het Hoeksch MaakLokaal.

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. Vrije inloop op woensdag, vrijdagmiddag en zaterdag. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren. Wat ga jij maken vandaag?


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren