BBQ van Roze Salon voor 50 plussers bij CreActief!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – 16 september is iedereen welkom bij de gezellige BBQ van de Roze Salon bij CreActief aan de Koninginnenweg in Oud-Beijerland. Bij de Roze salon is iedereen welkom! LHBTIQ+ of niet? Dat maakt niet uit. Wat we belangrijk vinden is dat iedereen zichzelf kan en mag zijn. We gaan uit van leeftijd €50+, maar als je wat jonger bent ben je ook van harte welkom.

Deze keer zijn we van harte welkom bij CreActief in Oud-Beijerland en gaan we gezellig barbecueën met elkaar. Iedereen is welkom vanaf een uur of 16.00 uur en we verwachten dat het rond 20.00 uur weer afgelopen is, maar als het erg gezellig is blijven we gewoon nog lekker zitten.

We vragen een bijdrage van €10,- p.p. (contant) en dit is inclusief eten en drinken. Graag meedoen? Meld je via de mail even aan en vermeldt of er dieet-zaken zijn die we moeten weten: [email protected] Tot de 18e! De Roze Salon is een initiatief van Roze 50+ en Welzijn Hoeksche Waard.Meer info? Linda van der Wal, 06-82848467


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren