40 jarig judojubileum voor Dennis Baanvinger

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Dennis - Foto Randori

Stichting Randori in Klaaswaal heeft in Dennis een bevlogen én enthousiaste voorzitter en judoleraar. Dit jaar viert hij een bijzonder jubileum, namelijk 40 jaar op de judomat. Dit is natuurlijk hét moment om hem in het zonnetje te zetten.

Dennis startte met judo in 1983 en werd als een talent beschouwd. Hij heeft op hoog niveau aan nationale wedstrijden deelgenomen.  In 1995 is hij bij Stichting Randori judotrainer geworden en vanaf 2006 is hij actief in het bestuur. Eén van zijn speerpunten is het verduurzamingstraject van de dojo. Door de inzet van een team met vrijwilligers met daarbij Dennis als trekkende kracht zijn er al prachtige resultaten geboekt, waaronder de tweede plaats in de wedstrijd ‘sportaccommodatie van het jaar’ georganiseerd door het NOC*NSF en de realisatie van zonnepanelen en het isoleren van de dojo. Kortom, Stichting Randori en Dennis Baanvinger; die horen bij elkaar.

Sport staat centraal in het leven van Dennis. Naast judo is hij in zijn vrije tijd actief in hardloopwedstrijden (o.a. marathons) en obstakel races.

Op 2 september a.s. zal er een speciale jubileumtraining worden georganiseerd, waarbij diverse sporters uit Dennis’ judoloopbaan actief zullen deelnemen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren