Doe mee met de actieve ochtend voor senioren bij de UP Social Club

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

 Up Social Club en Hoeksche Waard Actief zijn blij om een sportief ochtendevenement aan te kondigen dat speciaal is afgestemd op senioren. Dit evenement zal plaatsvinden op dinsdagochtend 19 september bij Up Social Club, gevestigd aan De Bijl 1, Oud-Beijerland. Het programma begint om 10:00 uur met een hartelijk ontvangst vergezeld van koffie en thee. 

Het hoogtepunt van de ochtend zal een verkwikkende bewegingssessie van één uur zijn, geleid door de Uppers, een dynamische groep die bekendstaat om hun enthousiasme en energie. Na de oefeningen zullen de deelnemers samenkomen om een heerlijke gezamenlijke lunch voor te bereiden en er daarna met elkaar van te genieten. Het evenement staat gepland om rond 13:00 uur af te sluiten. 

Of je nu een actieve senior bent die op zoek is naar een leuke en levendige ochtend, of iemand die de voorkeur geeft aan een wat rustiger tempo, dit evenement is voor iedereen. Sluit je aan op dinsdag 19 september voor een inclusieve ochtend vol beweging, sociaal contact en heerlijk eten? De kosten voor deze ochtend zijn € 17,50 per persoon. 

Het belangrijkste doel van Up Social Club is zelfontwikkeling en integratie, in een omgeving die zinvolle maatschappelijke betrokkenheid aanmoedigt. Deze missie wordt dagelijks ondersteund door een scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten. 

Voor vragen en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Up Social Club via [email protected] of 088-7736433. 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren