Geslaagde Tuintjesmarkt in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Geslaagde Tuintjesmarkt in Oud-Beijerland - Geert Zwaagstra

Zaterdag 2 september was er weer een nieuwe editie van de Tuintjesmarkt Oud-Beijerland. Deze in Zoomwijck gehouden editie mag een waar ‘event’ genoemd worden: de aanpak is professioneel en het plezier is groots. 

Elke Keijzer is één van de deelnemers en initiatiefnemers van de happening en vertelt: “we hebben de intentie ieder jaar een eigen thema mee te geven. Dit jaar is het thema ‘groen’. Immers, het draait om de tuintjes en ook een wandeling rondom het bij het groen gelegen Centrameer (Zoomwijckvijver, red.) is zeer de moeite waard. Daarnaast stimuleren we iedereen lopend, met de trein of op de fiets te komen”. Het groene thema zal iedereen aanspreken en geldt ook voor het een tweede leven geven van iemands gebruikte spulletjes. 

Dat de aanpak groots en professioneel is, blijkt wel uit het ruime aantal deelnemers in de diverse straten in de wijk. “Zelfs met QR-code om de koopjes speurders wegwijs te maken” vertelt Keijzer. “We leiden de mensen graag van tuin naar tuin en niet om de tuin”. 

Het succes blijkt wel: aan het eind van de dag zijn er lege plekken in de tuinen te zien. Dit stemt velen tevreden. Op naar volgend jaar!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren