BoekStart Peuteryoga: ontspannen luisteren naar een verhaal in de Bibliotheek Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto BHW

Numansdorp – Een prentenboek komt tot leven door heerlijk mee te bewegen, naar verhalen te luisteren, zintuigen te stimuleren en te ontspannen. Op 22 september geeft Janine Karlas van Yoga Walhalla een yogales voor kinderen in Bibliotheek Numansdorp. Peuteryoga is een speelse vorm van yoga, geschikt voor kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar.

Janine gaat met de peuters bewegen waardoor de zintuigen worden gestimuleerd. Dit zorgt voor de nodige ontspanning terwijl ze luisteren naar een mooi verhaal uit het boek van Eric Carle: Ko de kreeft versiert zijn huis! Dit is heerlijk om samen met je (klein)kindje te doen. Door peuteryoga leren kinderen hun lichaam beter kennen, krijgen ze een betere lichaamshouding en motoriek, worden ze gestimuleerd in hun fantasie, leren ze hoe fijn het is om af en toe rustig te zijn en leren ze grenzen kennen en aangeven.

Deze leuke ochtend is voor kinderen tussen de 1,5 en ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders. Neem zelf een handdoek mee. Het is op vrijdag 22 september in de bibliotheek van Numansdorp, van 10.30 tot 11.15 uur. Kosten: plusabonnement € 1,80, basisabonnement € 2,20, zonder lidmaatschap € 2,60 per persoon. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek: www.debhw.nl/agenda


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren